Weideman


Hallo melkveehouder,

weideman benenIk zal me zelf even voorstellen. Ik ben de Weideman,
dé Vakman van Nederland op het gebied van weidegang voor de Melkveehouderij.


De praktijk is weerbarstig; weidegang is best lastig.
U heeft het gevoel dat het u vaak door de vingers glipt, dat weidegang niet is te sturen en sterk afhangt van het weer dat u toch niet kunt beïnvloeden. Daarom heb ik, de Weideman, jarenlang wekelijks een Weidevakmail geschreven, voorzien van tips en adviezen voor veehouders. 


Als u nu denkt "he..die heb ik gemist!", u kunt ze hier allemaal rustig teruglezen.


P.s. In Veeteelt geef ik u wekelijks een paar actuele tips en de huidige grasgroeigegevens, dit vindt u onder de versgrasupdate. Ook kunt u mij natuurlijk volgen op Facebook en Twitter en op Youtube

 

We spreken elkaar,

 

de-Weideman-Def

 

 

 

Hallo allemaal, beste melkveehouders,

Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben de Weideman. Dé Vakman van Nederland op het gebied van weidegang voor de Melkveehouderij.

 

Hallo allemaal, beste melkveehouders,

weideman benenIk zal me zelf even voorstellen. Ik ben de Weideman. Dé Vakman van Nederland op het gebied van weidegang voor de Melkveehouderij. Ik ben er voor u, en ik geef kennis en adviezen over weidegang in uw dagelijkse praktijk. Ik meld me nu zelf, ongevraagd, onaangekondigd en onzichtbaar.

Want, de praktijk is weerbarstig; weidegang is best lastig. U heeft het gevoel dat het u vaak door de vingers glipt, en dat weidegang niet is te sturen, en sterk afhangt van het weer, dat u toch niet kunt beïnvloeden.

Als Weideman wil ik u daar bij gaan helpen. Ik zal de komende tijd al mijn kennis en kunde aan u beschikbaar stellen. Ik zal u voorzien van tips en adviezen, en op de juiste momenten wakker schudden….

Ik wil graag met u blijven communiceren, maar dat kan alleen als u dat wilt. Abonneert u nu op de gratis WeideVakmail die ik wekelijks zal sturen naar iedereen die daar belangstelling voor heeft. Hierin staat iedere week het laatste nieuws over weidegang en een praktische tip voor die week voor weidegang. Meld u hier aan.

 

de-Weideman-Def

 

PS. Op de Vakweiden Innovatiedagen sprak ik ook, luister hier naar mijn rede.